PREVENTIVNI PREGLED VOZILA, KI NIČ NE SKRIVA

 

Novi sistem Superservice Triage za vas dokumentira pregled

Eden najbolj enostavnih, učinkovitih in cenovno ugodnih načinov zaščite vaše Kie je preventivni pregled, ki pokaže na morebitne napake. To je pomembno, da se izognete nevšečnostim, ki bi zaradi manjših nepravilnosti lahko nastale v prihodnosti, in si zagotovite varno vožnjo.

V našem centru pa vam nudimo še več od tega: popoln nadzor nad postopkom pregleda vozila! To omogočamo s povsem novim digitalnim sistemom Superservice Triage, ki vas vključi v postopek pregleda in v popolnosti informira. Tako dobro obveščeni zato lažje odobrite, preložite ali zavrnete morebitno popravilo, če sistem ugotovi napake na vozilu.

Kaj vključuje pregled in kako poteka?

Naši strokovnjaki stanje ključnih sklopov vašega avtomobila – karoserije, zavor, pnevmatik, izpušnega sistema, krmiljenja, vzmetenja, žarometov fitrov in vseh tekočin – temeljito pregledajo z digitalnim sistemom Superservice Triage:

  1. Sistem opravi zelo natančen pregled, ki je povsem prilagojen vašemu vozilu, saj prepozna njegovo VIN (identifikacijsko) številko.
  2. Če ugotovi nepravilnosti, sistem izdela fotografije ali videoposnetke, ki natančno dokumentirajo, kaj je potrebno popraviti.
  3. Na svoj email zatem prejmete poročilo o pregledu s fotografijami ali videoposnetki (če je sistem ugotovil nepravilnosti), ob tem pa tudi ceno morebitnega popravila.
  4. Na tej podlagi se odločite, če morebitno popravilo odobrite ali zavrnete.

Preventivni pregled s sistemom Superservice Triage gradi zaupanje, saj vam zagotavlja najbolj razumljivo, pregledno in informativno storitev na trgu. Obiščite nas in se prepričajte!
 

Prijavite se na pregled

Obvestilo

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije.

Se strinjam Več o piškotkih