Obveščamo vas, da smo salone vozil Kia zaradi aktualne situacije skladno z vladnim odlokom začasno zaprli. Servisne delavnice delujejo še naprej, v običajnem delovnem času. Ob ponovnem odprtju salonov vas bomo o tem takoj obvestili. Preberite več

Nakup rabljenega vozila, kjer si lahko premislite!

 

V Kia centru Ljubljana vam nudimo veliko izbiro preverjenih rabljenih vozil vseh znamk, ki so pregledana v 110 točkah in imajo znano zgodovino.

Da bi vas ob nakupu razbremenili prav vseh skrbi, pa ponujamo še več od tega – možnost, da si premislite. Če z nakupom vozila iz kateregakoli razloga niste zadovoljni, ga lahko brezplačno zamenjate za enakovredno vozilo po vaši izbiri, v roku enega meseca ali do prevoženih 1000 kilometrov.

Poleg jamstva menjave vozila ter velike izbire vozil vam nudimo tudi menjavo staro za novo, enostavno financiranje in pester izbor avtomobilskih zavarovanj.

Obiščite nas!

 

Oglejte si ponudbo vozil

Obvestilo

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije.

Se strinjam Več o piškotkih