Prostore smo začasno zaprli – še vedno nudimo nakup in nujni servis
Zaradi omejitvenih ukrepov v naših prostorih do nadaljnjega ne nudimo prodajnih storitev. Vozilo lahko kupite preko spletnih strani, telefona in emaila. Zagotavljamo vam tudi nujni servis – pokličite, da se dogovorimo. Preberite več

Novice

24.12.2020

Prostore smo začasno zaprli – še vedno nudimo nakup in nujni servis

V Kia centru Ljubljana vas obveščamo, da smo zaradi omejitvenih ukrepov ob epidemiji koronavirusa do nadaljnjega prenehali opravljati prodajne storitve v naših prostorih.

Nova vozila Kia in rabljena vozila iz naše ponudbe lahko še vedno kupite preko naših spletnih strani, telefona in emaila. Za vprašanja o vozilih in ponudbi ter video predstavitev posameznega vozila, ki vam jo pošljemo na željo, nas pokličite na 01 5843 333 ali nam pišite na vodja_lj@kmag.net.

Zagotavljamo vam tudi nujni servis vozila, ki zajema servisne storitve za zagotavljanje varne vsakdanje uporabe vozila, izvedemo pa ga ob strogem upoštevanju vseh varnostnih priporočil. Za dogovor glede obiska nas pokličite na 01 5843 150.

Takoj ko bodo zdravstvene razmere dopuščale, vam bomo naše storitve znova v celoti ponudili ter vas o tem takoj obvestili.

Želimo vam lepe praznike, veliko zdravja in vas prosimo za razumevanje!

Obvestilo

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije.

Se strinjam Več o piškotkih