Skip to main content
Posredniška prodaja

Najbolje prodamo vaš avto!

Želite po najboljši ceni prodati svoj avto? Prepustite to nam! V kratkem času zanj iztržimo največ ter vam prihranimo čas, denar, utrudljiva pogajanja za ceno in nadležne opravke, ki sodijo zraven.

Vaše vozilo bodo prevzeli naši strokovnjaki, ga pripravili in kupcem ponudili z dodatnimi storitvami, ki bodo še pospešile njegovo prodajo – jamstvom in možnostjo menjave vozila. Vozilo bomo preko oglaševanja in razvejanih prodajnih kanalov ponudili veliki bazi naših strank ter naredili vse, da ga uspešno prodamo. Zakaj bi se torej s tem ukvarjali sami?

Kakšen je postopek

1. Vaše vozilo brezplačno ocenimo

Z vami se dogovorimo za sestanek, kjer ocenimo stanje vašega vozila. Storitev vam lahko zagotovimo, če vozilo izpolnjuje osnovne standarde kakovosti. Zatem izvedemo cenitev, ki je za vas brezplačna in neobvezujoča. Na tej podlagi vam svetujemo glede prodajne cene vozila, končna cena pa je vaša odločitev.

2. Vozilo pregledamo in pripravimo za prodajo

Ko se odločite za storitev, vaš avto sprejmemo, očistimo in pripravimo za fotografiranje. Še pred začetkom oglaševanja vozila svetujemo temeljit pregled (Vehicle Heath Check), saj potrdilo o brezhibnosti vozila poveča njegovo vrednost. Če pri pregledu najdemo napake, jih odpravimo in vozilo pripravimo za prodajo.

3. Vaše vozilo prodamo hitro

Prodaja navadno traja od nekaj dni do 12 tednov, pri čemer večino vozil prodamo že v 4 tednih. Ko potencialni kupec ponudi ceno za vaše vozilo, vas o tem obvestimo, vi pa se odločite, če jo boste sprejeli ali boste počakali na drugo ponudbo.

Kontaktirajte nas

Če vas storitev zanima, nas pokličite na telefon 01 584 33 00, nam pišite na email vodja_lj@kmag.net ali nas obiščite!